top of page
Obrázek autoraVeronika Soukupová

7 nejzajímavějších novinek na LinkedIn

Aktualizováno: 16. 4.


Proč máme najednou všichni placené profily? Napoví hned první 2 novinky. Mnohem více se ale placeným profilům budu věnovat v prosinci, ve vánočním speciálu. Protože se často ptáte, jestli si máte premium profil zaplatit a co všechno vám to přinese.


👀Jdeme se na to spolu podívat👀



Osobní profil


Vylepšete si svůj profil s pomocí AI


Správně bych měla přidat dovětek: pokud bydlíte v USA. Protože v Evropě nám toto ještě nefunguje. Jen se nám ukazuje možnost, která bude funkční někdy v roce 2024 (doufám). Více o tom napíšu ve vánočním speciálu 14/12.


Tlačítko je trhákem měsíce


Placené profily mají možnost přidat si na profil tlačítko vedoucí na web, blog... Výhodou je, že link je viditelný kdekoliv se mihnete: u odeslané zprávy, u příspěvku, pokud vás LinkedIn někde nabízí... Ano, také jsem neodolala a přijde mi to super.



Profilové video


Profilové video již delší dobu není možné na profil nahrát. A tak jsme si my, kdo jsme ho tam již měli, mnuli ruce, že máme výsadu, že nám za fotkou něco hraje a je to COOL -)


Čekala jsem, kdy nám to také vezmou a vězte že 14/12 není jen den vydání vánočního speciálu LinkedIn NEWS, ale je to i den, kdy LinkedIn začíná všem bez rozdílu mazat tato retro videa.


Mrzí mě to, protože to byla dobrá věc. Opět - dá se to obejít tím, že si nahrajete intro video a připnete ho do sekce Vybrané. Ale není to zdaleka tak zajímavé.

 

NEWS Obsah

LinkedIn a X (Twitter) již nejsou kamarádi


Všimli jste si, že zmizela možnost sdílet obsah do LinkedIn feedu a současně rovnou i na Twitter? U událostí a jinde můžete sdílet na jiné sítě včetně X, ale mluvím o přímém paralelním sdílení, které šlo nastavit ještě nedávno.


Stejně tak zmizelo propojení na Twitter z kontaktních údajů na osobním profilu.

A kdo z vás ví proč?


Placený obsah


Upozorním ještě na to, že LinkedIn chce, aby influenceři začali své příspěvky s propagací značky označovat. Stačí při sdílení příspěvku zapnout partnerství značky viz printscreen výše.



Moc se to na CZ LinkedInu nevidí, proto ještě ukážu, jak vypadá, když firma zaplatí obsah jejího zaměstnance. Mrkneme se na HAVEL & PARTNERS a Jaroslav Havel . Je to jeden z efektivních způsobů propagace firemní značky přes osobní profil. Hodně se o tom mluvilo a takhle to vypadá:


Plnohodnotný plánovač


Na tuto novinku jsem se dlóuho těšila a je to tady! Nově můžeme plánovat nejenom klasické příspěvky a články, ale také:

  • ankety

  • příspěvky do skupin

  • reposty (přesdílení příspěvků)

  • příspěvky s více obrázky

(živé události stále ještě ne, ty se zveřejní hned po jejich vytvoření)

🌲 Mějte se prima, užijte si sváteční den a nezapomeňte, že 14/12 vyjde VÁNOČNÍ SPECIÁL O PLACENÉM PROFILU NA LINKEDIN 🌲



------------------------------------

Kdo dočetl až sem, tak mám pro něj pozvánku na ČERTOVSKY DOBRÝ AUDIO EVENT!





30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

댓글


bottom of page