top of page
Obrázek autoraVeronika Soukupová

Newsletter na LinkedIn je k ničemu a dělá nepořádek na osobním profilu

Aktualizováno: 16. 4.

Dnes napíšu o tom, jak jedna paní povídala, ale i o tom, jak LinkedIn spouští řadu novinek, a nedotáhne související prostředí.




Psala jsem o tom už minule. Každý profil může nově vydávat až 5 newsletterů. To je fajn. A já to hned běžela vyzkoušet.


Někde jsem nedávno četla, že články a newslettery na LinkedIn nefungují. To je asi důvod, proč mám po 3 týdnech přes 3 tisíce odběratelů, kterým jde každý díl přímo do e-mailu. Možná, že to autorka myslela tak, že pokud v něm nebude nic zajímavého, tak nefungují -) Abych to tedy uvedla na pravou míru - mně osobně velice dobře fungují a lidem v mém okolí taktéž. Nemusím se spoléhat na chřadnoucí dosah příspěvků, ale buduji síť odběratelů, které oslovím vždy najednou a zaručeně.


 

Zpátky k testu. Do sekce Vybrané jsem si tedy pověsila i další, druhý newsletter. Vypadá to takto a vede to návštěvníka profilu k jejich odběru - super.



Problém nastává o patro níže, když si nastavíte v Aktivitách jako preferované zobrazení Newslettery. Přes tužku vpravo nahoře u aktivit na osobním profilu. Vřele doporučuji nastavit si to podle Vámi preferovaného formátu a zejména sdělení. Pak uvidí návštěvník to, co chcete, aby viděl -)


Všimněte si, že došlo k tomu, že sice vydávám 2 tematicky nesourodé newslettery, protože ISO a LinkedIn spolu souvisí asi jako traktor a brambory. Můžu použít traktor k vyorávání brambor, ale to je asi tak všechno...


Návštěvník tak dostane výzvu k odběru ISOscopu a pod ní naházené chronologicky řazené články ze všech newsletterů, které jako autorka vydávám. Nic moc.




Co je úplnou novinkou je, že newslettery mohou nově vydávat všichni bez nutnosti zapínat si autorský mód.


 


Kdyby vás zajímalo více a z různých oblastí - odebírejte LinkedIn NEWS:



Krásné podzimní dny a nezapomeňte,

že s LinkedIn vám umím pomoci ještě mnohem více v rámci placených služeb -)


+420 603 171 017


24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page